Sleek darivanje | ZAVRŠENO!

by - ponedjeljak, siječnja 11, 2016


Već neko vrijeme na mojoj FB stranici postoji darivanje Sleek palete, no upravo sam se odlučila na dvije preinake: produžiti vrijeme za prijavu i uz paletu sjenila pokloniti vam i mono rumenilo.

Dakle, možete osvojiti  jednu Sleek paletu sjenila po želji i  jedno Sleek mono rumenilo po želji. Proizvode ću naručiti s Pink Pande, a zatim poslati na vašu adresu.

Uvjeti:

1. Lajkati moju FB stranicu
2. U komentar ove objave --> link napisati koju paletu sjenila biste odabrale da osvojite darivanje (dakle, komentar pišete u objavu na FB, ne na ovom postu)
3. Jedan profil, jedan komentar! Diskvalificirat ću one koje ostave više komentara misleći da tako imaju veće šanse za pobjedu. Također uzimam pravo diskvalificiranja onih koje budu pokušale varati na bilo koji način kojeg se sjetite, a meni trenutno ne pada na pamet!
4.  U darivanju mogu sudjelovati samo ženske osobe.

Nadam se da su pravila bila jasna, u objavi na FB ih također možete pročitati. Molim, sve pročitajte pažljivo, ne želim diskvalificirati nekoga zato što nije pratio pravila :) Ukoliko ima nekih nejasnoća, slobodno postavite pitanje u komentar ovog posta.


U darivanju mogu sudjelovati stanovnici Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije, a dobitnicu ću odabrati putem random.org.
Darivanje traje do 10.2. u ponoć, a sljedeći dan ću objaviti dobitnicu.


SRETNO SVIMA! :)

You May Also Like

2 komentari

  1. Draga, jako lijepo darivanje! Sleek proizvodi su kvalitetni i imaju elegantnu ambalažu.

    OdgovoriIzbriši