[TJEDAN HIGHLIGHTERA] Terra Naturi Shimmer Powder body & face | 01 Golden highlight

by - subota, studenoga 11, 2017


Mislim da nema veće sreće nego kada pronađete fenomenalni, a jeftini komad kozmetike koji ćete svima preporučiti. Jedan od takvih proizvoda je i Terra Naturi highlighter. Njihov makeup me već neko vrijeme intrigira i iako mi se svidjelo nekoliko proizvoda, highlighter me na prvu osvojio.

Radi se o pečenom highlighteru odlične pigmentacije, a tekstura je dovoljno meka da ga možete pokupiti svakim kistom bez potrebe da stružete po proizvodu. Ovo je jedan od suptilnih highlightera, savršenih za svaki dan kada ne želite pretjerano blještati; možete ga nadograditi, ali nikad nećete postići onaj 'vidim se s Marsa'  look.

Proizvod sadrži fino mljeveni i nešto krupniji shimmer, no opet dovoljno sitan da se ne ističe previše na licu. Inače sam fan highlightera sa sitnim shimmerom i diže mi se kosa na glavi kada vidim da sadrže i krupnije čestice, no ovdje je taj krupniji shimmer toliko suptilan da se na licu niti ne primjeti, skužila sam ga tek na swatchu na ruci.

Inače kod jeftinijih drogerijskih proizvoda trajnost redovito podbaci, barem iz mog iskustva, pa me zbog toga ovaj highlighter dodatno oduševio; na licu potraje solidnih 7, 8 sati i tek tada lagano počinje blijediti.

U ponudi imaju dvije nijanse, a 01 je topla, zlaćana nijansa. Iako je sastavljena od dvije nijanse, toplije bakrene i hladnije bijele, nemoguće ih je koristiti zasebno, posebno ako koristite kistić, tako da ćete uvijek pokupiti miks te dvije nijanse i dobiti jednu fenomenalnu zlaćanu.

Ovo je jedan odličan highlighter za malo novca i izdašne količine pa vam svakako savjetujem da ga nabavite, naravno, ako volite taj suptilni sjaj.

7 g | 35 kn | Muller drogerije


Ostali postovi iz ⇏TJEDNA HIGHLIGHTERA⇍
Golden Rose Highlighter stick 
Catrice Liquid Luminizer Strobing pen 
Ofra Rode Drive
Laura Geller Gilded honey 
Trend it up highlighter 
Nabla highlighteri Jeste li isprobale Terra Naturi makeup? Koji je vaš favorit?


You May Also Like

0 komentari