[TJEDAN HIGHLIGHTERA] Trend It Up highlighter | 020


Dm-ovim brendovima pridružio se i Trend It Up, brend vrlo povoljnog makeupa koji nas je sve zainteresirao. Mislim da nije bilo zaljubljenice u makeup koja se nije približila njihovom stalku i proučila ponudu, a mene je najviše privukao, potpuno očekivano, highlighter.

Tekstura highlightera je mekana, a pigmentacija sasvim solidna. Ovo je jedan od onih suptilnih svakodnevnih highlightera, koji možete nadograditi za jači sjaj, no i dalje neće izgledati previše blještavo. Ja ga uvijek nanosim u minimalnoj količini tako da blistam, a opet nije preočito da nosim highlighter.

Zanimljivo mi je kako se savršeno stapa s kožom, bez one očite crte prijelaza; iako sadrži i fino mljeveni i nešto krupniji shimmer, na licu krupnije šljokice ne dolaze do izražaja i ne ističu se previše. Na licu potraje solidnih 6, 7 sati, a zatim počinje blijediti.

Nijansa 020 je bakrenasto-zlatna i nešto tamnija od 010 pa neće odgovarati jako svijetlim curama.

Meni je ovo odličan highlighter i mislim da nećete dobiti bolje za 30 kn. U posljednje vrijeme ga redovito nosim jer volim taj suptilni highlight i jer jako lijepo izgleda na licu, a potraje sasvim solidno tijekom radnog dana.

9 g | 30 kn | dm drogerije


Ostali postovi iz ⇏TJEDNA HIGHLIGHTERA⇍
Golden Rose Highlighter stick 
Catrice Liquid Luminizer Strobing pen 
Ofra Rode Drive
Laura Geller Gilded honey  
Terra Naturi highlighter 
Nabla highlighteri 
Jeste li isprobale Trend It Up highlighter? Koji proizvodi vam se sviđaju?

Objavi komentar

My Instagram


Copyright © Sweet About Me. Designed by OddThemes