[TJEDAN HIGHLIGHTERA] Nabla highlighteri | Obsexed, Baby glow & Angel


Nabla mi je jedan od najdražih brendova, njihova sjenila skupljam kao Pokemone, a skupila sam i dosta proizvoda za lice. Njihovi highlighteri su stvarno posebni i čini mi se da se trude kreirati nešto drukčije.

U ponudi imaju četiri nijanse highlightera, a ja posjedujem tri, no nekako me mami i ona četvrta, čisto da kompletiram kolekciju. 😁

Tekstura Nabla highlightera je nešto tvrđa i zbog toga ih je lakše nanijeti nekim grubljim kistićem. Pigmentacija je sasvim solidna i vrlo ih je lako nadograditi do željenog intenziteta, no budući da se radi o suptilnijim highlighterima teško da ćete postići onaj 'in your face' sjaj.

Lako se blendaju i savršeno stapaju s kožom jer sadrže fino mljevene čestice te traju dok ih ne skinem.

Usprokos nešto tvrđoj teksturi meni su ovo jedni od najdražih highlightera općenito.

Posebno mi je zanimljiva činjenica da ih možete kupiti i u obliku refilla ili kao mono pakiranje, no čak i kada su u mono pakiranju mogu se pretvoriti u refill bez klasičnog spaljivanja ambalaže. Pan je magnetom pričvršćen za kutijicu i jednostavno ga izvadite iz pakiranja udarcem o dlan. Kako to izgleda možete vidjeti ovdje. Na taj način su napravljeni svi proizvodi za lice, a šteta što taj sistem nisu smislili i za sjenila za oči. To je odličan sistem, ako želite kupiti samo jedan proizvod nemate potrebe za kupovanjem paleta, a ako se kasnije odlučite kupiti više lako ih možete složiti u njihovu magnetnu paletu; u najveću stane šest proizvoda za lice, a u malu dva.

3, 5 g | 13, 9 € pakiranje | 10, 5 € refill | NABLA COSMETICS

105 kn pakiranje | 82 kn refill | PINK PANDA→ OBSEXED

Obsexed je najnoviji highlighter iz Nabline postave, a radi se o duochrome nijansi. Iz Nable je opisuju kao breskvasto-šampanj s rozo-bakrenim odsjajem. Zaista je predivan i ako volite rozaste highlightere definitvno ga morate uvrstiti u svoju kolekciju jer je poseban. Osobno nisam fan rozastih highlightera pa sam mu našla drugu namjenu - koristim ga kao sjenilo.


→ BABY GLOW

Baby glow mi je jedan od najdražih svakodnevnih highlightera. Nešto je mekše teksture od ostala dva, a radi o vrlo suptilnom bež-zlatnom highlighteru toplog podtona. Savršen je za sve one koji ne vole pretjerani highlight ili za situacije kada ne želite pretjerano blještati. Predivno se stapa s kožom i izgleda vrlo suptilno, nijansa je možda dosadnjikava u odnosu na ostala dva, no meni je definitivno najdraži.


→ ANGEL

Iako Angel na prvi pogled izgleda hladno, radi se o šampanj highlighteru koji se presijava na neku rozasto-bakrenu nijansu. Zaista poseban duochrome highlighter. No primjetila sam da mi se puno više sviđa nakon što se potroši onaj prvi sloj pa savjetujem da ga odmah isprašite s kistićem, jer sadrži neke krupnije šljokice i zglavnom me na prvu nije pretjerano impresionirao. 

Obsexed, Baby glow, AngelOstali postovi iz ⇏TJEDNA HIGHLIGHTERA⇍
Golden Rose Highlighter stick 
Catrice Liquid Luminizer Strobing pen 
Ofra Rode Drive
Laura Geller Gilded honey  
Terra Naturi highlighter 
Trend it up highlighter
Jeste li isprobale Nabla highlightere? Koji vam se najviše sviđa?

Objavi komentar

My Instagram


Copyright © Sweet About Me. Designed by OddThemes